พระอาทิตย์ตกที่หาดในยาง Sunset at Nai Yang Beach,Phuket

หนึ่งในสถานที่ที่เป็นหมุดหมายของนักเดินทางทั่วโลก ภูเก็ต คือปลายทางที่หลายคนฝันถึง ช่วงเวลาที่ดีที่สุดหลังจากเหนื่อยกับงาน และกิจกรรมมาทั้งวันคงหนีไม่พ้นการนั่งพักชมพระอาทิตย์ตก

One of the places that is a mark of travelers around the world. Phuket is a dream destination. The best time after the job. And all day activities are inevitable to sit and watch the sunset.

หาดในยาง อยู่ทางตอนเหนือของเกาะภูเก็ต ด้วยความสงบของหาด และความร่มรื่นจากทิวสนที่ทอดแนวยาว ที่นี่จึงเป็นหนึ่งในที่ที่หลายคนเลือกจะมาใช้เวลาด้วยกันทั้งนักท่องเที่ยว และผู้คนที่อยู่ละแวกนั้น ธรรมชาติอาจเป็นหนึ่งในความเท่าเที่ยมที่ไม่ว่าใครก็สามารถสัมผัสได้ สุดแท้แต่ว่าความรื่นรมณ์นั้นจะพาเขาไปสู่ความรู้สึกแบบใด

Nai Yang Beach is in the north of Phuket Island. With the peace of the beach. And the shade of grass stretching long. This is one of the places where many people choose to spend time together. Both tourists and people in the neighborhood.Nature may be one of the few that can be touched by the senses. How can he lead to that kind of feeling?
ด้วยความที่คลื่นลมไม่แรงมากนักในช่วงเย็น ที่นี่จึงเป็นสวนสนุกของเด็กๆ ทะเลจึงเป็นเสมือนพื้นที่ที่เชื่อมทุกคนไว้ด้วยกัน ทะเลจึงคล้ายกับพื้นที่ของความทรงจำของใครอีกหลายคนไว้ด้วยกัน

The wind is not very strong in the evening. This is a children’s theme park. The sea is an area that connects everyone together. The sea is always the area of ​​memories of many others.

สำหรับคนที่เคยใช้ชีวิตกับทะเล การจากทะเลไปเป็นเรื่องที่ชวนให้คิดถึงไม่น้อย ดังนั้นถ้าเป็นไปได้ นอกจากการท่องเที่ยว และถ่ายภาพพระอาทิตย์ตกที่ทะเลแล้วนั้น การได้ดื่มด่ำกับช่วงเวลา เก็บเกี่ยวความรู้สึก ได้ทบทวนถึงวันวานที่ผ่านมา และปัจจุบันที่กำลังจะผ่านไปก็เป็นสิ่งที่ควรค่ากับเวลาไม่น้อย แล้ววันหนึ่งคุณจะคิดถึงทะเลแบบที่ผมคิดถึง

For those who used to live with the sea. From the sea to the thought. So if possible, except for tourism. And take a picture of the sunset at sea. To enjoy the moment Reap the feeling Have a look at yesterday. And the current is going to be something that should be worth the time. One day you will think of the sea as I think.

เป็นชายหาดที่อยู่ในอุทยานแห่งชาติสิรินาถ ห่างจากสนามบินภูเก็ตเพียง 1 กิโลเมตร อยู่ทางตอนเหนือของเกาะภูเก็ตฝั่งตะวันตกติดกับหาดไม้ขาวและหาดในทอน ชายหาดในยางมีความยาวประมาณ 3 กิโลเมตร ส่วนที่อยู่ในอุทยานแห่งชาติสิรินาถประมาณ 1 กิโลเมตร และ นอกอุทยานฯ อีกประมาณ 2 กิโลเมตร

Nai Yang Beach are located in Sirinat National Park. Only 1 kilometer from Phuket International Airport, in the north of Phuket Island, next to Mai Khao Beach and Nai Thon Beach. The beach is about 3 km long, about 1 km in Sirinat National Park and about 2 km outside of the park.