Drinking Craft Beer in Phuket Old Town at Craft & Co.

ใจกลางกลิ่นอายของเมืองเก่าภูเก็ต ในยามค่ำคืนหลังจากเราเดินถ่ายภาพจนเหนื่อย ถึงเวลาที่เราจะพักและหาร้านดื่มแล้วหละ แต่ใจจะดื่มเบียร์ท่วๆไปก็คงไม่ใช่เรา วันนี้เราเดินทางมาถึง Craft & Co. หนึ่งในร้านที่เราอยากแนะนำวันนี้

The heart of the old town of Phuket At night after we walked to take pictures until tired It’s time for us to rest and find a drink shop. But the heart would drink beer, probably not Today we arrive at Craft & Co., one of the stores that we would like to recommend today.

ร้านนี้เป็นร้านเล็กๆ ใจกลางเมืองที่เรียกได้ว่าเป็นเสมือน Spotlight ของร้านคราฟ์ทเบียร์ในย่านเมืองเก่าก็ว่าได้ บรรยากาศภานในเป็นแนว industrial ตกแต่งด้วยโครงเหล็ก บาร์ไม้ให้ความรู้สึกดิบเท่ห์ถึงความเป็นอเมริกันสไตล์มายังไงยังงั้น

This shop is a small shop in the center of the city that can be considered as a spotlight of the Craft Beer shop in the old town. The interior atmosphere is industrial. Decorated with steel frame The wooden bar gives a raw feeling of coolness to the American style.

เริ่มด้วยเบียร์ Tap ที่จะสับเปลี่ยนกันไปเรื่อยๆ และมีโปรโมชั่นตามแต่จังหวะ ซึ่งสามารถถามน้องๆที่หน้าบาร์และ ทดลองชิมได้เลย ร้านนี้โดดเด่นด้านอเมริกันเบียร์ และยังพอมีเบียร์โลกเก่าติดตู้ไว้ด้วย ด้านในเป็นโต๊ะนั่งเหมาะสำหรับมาเป็นกลุ่มปาร์ตี้ ทานอาหารกันยาวๆได้เลยหละ มาคนเดียวอย่างเราคงหนีไม่พ้นหน้าบาร์ซึ่งเป็นโอกาสดีที่เราจะได้เพื่อนใหม่ จากโลกของการดื่มอีกด้วย 

Start with Tap beer that will change each other continuously. And have promotions according to time Which can ask the staff at the bar and Can try This restaurant is outstanding on American beer. And still have old world beer in the cabinet Inside is a sitting table, suitable for a party group.

Keep eating Come alone, as we would not escape in front of the bar, which is a good opportunity for us to make new friends. From the world of drinking as well

หน้าร้านเป็นโต๊ะไม้ สามารถสูบบุหรี่ได้ แถมยังนั่งรับลมเย็นๆที่เจอได้ด้วยกลิ่นอายของทะเล วันไหนที่ฝนตกให้ความรู้สึกโรแมนติกไปอีกแบบ ถึงแม้ว่าร้านจะมีขนาดเล็ก แต่อัดแน่นไปด้วยเบียร์ที่หลากหลาย และชวนให้ลิ้มลองเบียร์ใหม่ ไม่ว่าจะเป็น IPA, DIPA, Stout, WHEAT BEER, WEISSBIER , HEFEWEIZEN

The storefront is a wooden table. Can smoke And also sitting in the cool breeze that can be seen with the sea The rainy day gives another romantic feeling. Although the shop is small But packed with a variety of beers And invited to try a new beer, whether it’s IPA, DIPA, Stout, WHEAT BEER, WEISSBIER, HEFEWEIZEN

ถึงอย่างไรก็ตามเสน่ห์ของเมืองเก่า ก็ยังตราตรึงในความรู้สึกของเรา การเดินทางครั้งใหม่พาเราไปค้นพบเรื่องราวที่ซุกซ่อนอยู่เสมอ แน่นอนว่าการเดินทางนอกจากจะเปิดโลกให้เราแล้ว ยังทำให้เราได้คนพบสถานที่ใหม่ที่จะอยู่ในความทรงจำ และสร้างความทรงจำที่ดีที่อีกด้วย

However, the charm of the old city Also engraved in our feelings A new journey takes us to discover hidden stories. Of course, traveling, in addition to opening the world for us Also allowed us to find new places to be in memory And create an invaluable experience for us as well.

Facebook : CRAFTs & Co.
Tel. 096 404 9722
Location : 91 Yaowarat Rd., T. Talaadnue, Phuket 83000