Jai Thep Festival 2019 : เทศกาลดนตรีไม่ได้มีแค่เสียงเพลง

Facebook : Jaithep Frestival
Jai Thep Festival 2019
Jai Thep is getting ready for our next festival!

1, 2, 3, February 2019 – at Lanna Rock Garden, in Chiang Mai, Thailand

Watch this space for more information as we release new details about the festival, music, workshops and everything you want to know to plan your Jai Thep Festival adventure.

Suggested tasks for an enthusiastic festival goer!

– Click that you’re going, of course!
– Get tickets at https://www.ticketmelon.com/728/jai-thep-festival-2019
– Share and Tag your friends because festivals are made by community and friends.

เทศกาลดนตรีที่มีอะไรมากกว่าฟังเพลง เชื่อว่าชีวิตกับวัยรุ่นก็คงผ่านเทศกาลดนตรีกันมาเยอะมาก แต่ที่นี่สร้างความแตกต่างอย่างน่าประหลาดใจเพราะนอกจากเราจะได้ฟังเพลงศิลปินทั่วโลกแล้ว เรายังได้ชีวิต เติมชีวาให้ชีวิต สร้างเพื่อนใหม่แล้วเรียนรู้ประสบการณ์ใหม่ๆไปด้วยกัน นี่คือเทศกาลดนตรีใจเทพ เทศกาลดนตรีที่คนไทยน้อยคนรู้จัก แต่ว่านักเดินทางจากทั่วโลกต่างรู้จักกับเทศกาลดนตรีนี้ เป็นอย่างดี
เราต่างมาที่เชียงใหม่เพื่อใช้เวลาไปกับเทศกาลดนตรีในหน้าหนาวครั้งนี้  นอกจากการดื่มและได้สัมผัสดนตรีแล้ว ยังมีเวทีที่ให้พื้นที่ส่วนตัวได้แสดงออกในการวาดภาพ ได้พูดในสิ่งที่เราคิดมีคนที่ฟังที่พร้อมจะแลกเปลี่ยนเป็นสังคมเล็กๆที่น่ารักมาก
นี่มันเป็นชีวิตเสรีที่เราตามหามาตลอดเลย กลางวันที่ดูเหมือนจะไม่ค่อยมีอะไร แต่กลับมีกิจกรรมตั้งแต่เช้า ไม่น่าเชื่อว่าการดื่มและปาร์ตี้จนเกือบเช้าจะทำให้ทุกคนตื่นเร็วขนาดนี้ เริ่มการตั้งแต่การเล่นโยคะ ฝึกศิลปะป้องกันตัวแบบบราซิลที่เรียกว่า​ คาโบเอร่า ประกอบกับเสียงดนตรีพื้นเมืองแบบบราซิลที่พวกเราได้หัดเล่น
ไปจนถึงการนั่งวาดสีน้ำในตอนเช้า กิจกรรมต่างๆ เกิดขึ้นจากกลุ่มคนที่มีความสนใจร่วมกัน และเปิดพื้นที่ให้คนที่สนใจได้เข้าไปเรียนรู้สิ่งเหล่านั้น แนะแน่นอนว่าทุกกิจกรรมไม่มีค่าใช้จ่าย มันเหมือนกันได้ทำความรู้จักกับตัวเองผ่านช่วงเวลาและผู้คนที่เราไม่เคยรู้จักมาก่อน

One of Thailand’s most exciting festivals, Jai Thep is back for a fourth occasion!

Jai Thep is the only 3 day music and art festival in Northern Thailand, and is one of the most progressive and unique festival experiences in Southeast Asia.

Jai Thep offers attendees the chance to enter into a world built on art, music and magic. Jai Thep has something for everyone, whether you’re a traveler passing through town, a family looking for a safe, fun space for kids to play in, or a lifelong citizen of Chiang Mai hoping to celebrate your community.

2019’s Jai Thep Festival will have four stages featuring live international and Thai bands, underground electro & house, eclectic music, ambient and New Age, including one stage reserved for spoken-word and comedy performances.

Jai Thep features many workshops with activities designed to help you learn and practice new skills, like acrobatic yoga, dance, and compassionate communication techniques.

ทีหรแ
Jai Thep aims to be an environmentally-friendly festival, which works with the local Thai and international communities to create an unforgettable experience.