Grand Opening of A Must Café And U

 A Must Café And U

เปิดตัวอย่างเป็นทางการแล้วสำหรับร้าน A mush cafe and U เรียกได้ว่าเป็นเหมือนสวรรค์ของนักดื่มและคนที่ชอบทานเนื้อ ก็แน่นอนล่ะมันเป็นอาหารที่เข้ากันดีซะขนาดนั้น

Official launch for A mush cafe and U is a paradise for drinkers. And people like to eat meat. Of course, it’s a good fit.

 A Must Café And U

วันนี้คึกคักกว่าทุกๆ วันเพราะมีลูกค้าทั้งหน้าเก่าและหน้าใหม่มาร่วมแสดงความยินดีและมาลองเบียร์ใหม่ๆ กันอย่างคับคั่ง เริ่มจากหน้าร้านที่มี​ free flow จาก​ Chiangmai​ beer ที่เอา CHIANG MAI BEER WEIZEN เบียร์ตัวล่าสุดที่เพิ่งได้รับรางวัลจากเวทีระดับโลกมาให้ลองกัน ก่อนที่จะไปเจอ Tap beer ในร้านอีก​ 10 Tap ที่เป็นทั้งเบียร์ในประเทศและต่างประเทศ​ที่ให้เลือกตามแต่สไตล์ของแต่ละคนทั้ง​ stout, America Pele ale, Triple IPA, red ale, amber, IPW. หลังจากลองไปหลายตัวก็มาจบที่​ Triple​ ipa บอกไว้ก่อนว่าตัวนี้คือจุดจบสายแข็งเลยก็ว่าได้

beer tap

Today is more energetic. Day, because old and new customers come to congratulate and try new beer. Tight Start from the free flow of Chiangmai beer at CHIANG MAI BEER WEIZEN, the latest beer from the world stage. Before going to Tap beer in another 10 Tap, both local and international. The stout, America Pele, Triple IPA, red ale, amber, IPW.

After trying several beers to finish at Triple ipa, said before that this is the end of the drinker hard that it is.

Knee Deep Simtra Triple IPAKnee Deep Simtra Triple IPA
Brewed by Knee Deep Brewing Company
Style Imperial IPA

11.3% ABV
131 IBU
338 EST. CAL.
Simtra Triple IPA delivers a punch in the face with its very danky hop aroma derived from Simcoe and Citra hops. You wanted more hops you got them.
เริ่มจากกลิ่นที่ไม่ได้ออกไปในทาง Hops ที่จัดมาก คือปรกติเราดื่ม IPA และชอบความหอม ขมอยู่แล้ว ตัวนี้ถือว่าค่อนข้างบางกล่าวในแง่กลิ่น Hops และรสขม แต่จะให้กลิ่นไปในทางผลไม่เมืองร้อน กลิ่นเฉพาะจะเป็นเสาวรส เบอร์รี่ และกลิ่นดิน (earth characteristics) แน่นอนว่ารสชาตินี้มาจาก Simcoe hops ส่วน Hops หลักอีกตัวคือ Citra Hops ที่จะให้กลิ่นที่ซับซ้อนกว่า และรสชสติแก้วนี้จะค่อนไปทางเปรี้ยวจาก Hops ที่ใช่ ซึ่ง Citra Hops จะให้กลิ่นของ เสาวรส องุ่น แตงโม มะนาวและลิ้นจี่ ซึ่งจะเป็นกลิ่นในตอนท้ายของการดื่มเท่าที่เราสัมผัสได้ แก้วนี้ให้ความสดชื่นเลยหละ ถ้าดื่มตอนบ่าย ๆ น่าจะเหมาะมากๆ แต่ด้วยค่าความขมชวนตกใจคือ 131 IBU เรียกได้ว่าสูงสุดเท่าที่เคยดื่มมาเลย ซึ่งจริงๆ ลิ้นเรารับได้แค่ IBU 100 เท่านั้น แต่กลับพบว่าไม่ได้ขมอย่างที่คิด รสชาติจะออกไปทางหอมผลไม้เมืองร้อน และเปรี้ยวในตอนกลางซะมากกว่า รสสัมผัสท้ายความหอมจะสั้น เป็นอีกตัวที่น่าลอง ด้วยค่าของแอลกอฮอร์ 11.3% ABV เรียกได้ว่าดื่มแล้วปลิวกันได้ง่ายๆเลย 
Knee Deep Simtra Triple IPA

Knee Deep Simtra Triple IPA

From the smell that does not go out in the way. Hops that are very normal. We drink IPA and like the bitter smell, this is quite certain, in terms of smell, hops and bitter taste, but it does not smell in the way. Of course, this flavor is from Simcoe hops. The other main hops are Citra Hops that will give you a more sophisticated flavor. And the taste of this glass is quite sour from the hops, which Citra Hops will give the smell of passion fruit, lemons, lemons and lychees.

This is the smell at the end of the drink as we get it. This glass is refreshing if you drink in the afternoon. It is very suitable. With a bitter taste, it is 131 IBU, the highest ever drink ever. I really only get IBU 100 tongue, but it was not as bitter as thought to go out to tropical fruit aroma. And in the middle of the taste than the end of the aroma is short. The other is to try. The value of Alcohol 11.3% ABV is called drinking and drunk easily.

Knee Deep Simtra Triple IPA

ระหว่างนั้นก็เป็นบรรยากาศของการพูดคุย และแลกเปลี่ยนความรู้เรื่องเบียร์กับพี่ๆ หลายคนรู้สึกวันนี้เป็นวันที่ดีมาก และรู้สึกว่าโชคดีที่มีร้านแบบนี้เป็นที่ให้คนรักเบียร์ได้มาพูดคุยและแลกเปลี่ยนกัน

Knee Deep Simtra Triple IPA

During that time, it was the atmosphere of discussion and exchange of beer knowledge with many people. Today, it was a very good day, and I feel fortunate to have this place where beer lovers can talk and exchange. together

Knee Deep Simtra Triple IPA
สำหรับหลายคนที่ยังไม่เคยมาแน่นอนว่านี่เป็นอีกที่ที่ไม่ควรพลาดสำหรับการดื่ม และการทานอาหารสักมื้อ ที่รังสรรค์จากความตั้งใจของเชฟที่มากด้วยประสบการณ์ในโรงแรมระดับ 5 ดาว แต่ราคาสามารถเข้าถึงได้โดยไม่ต้องเขินกันเลยทีเดียว

For many people who have not yet come, of course, this is another place not to miss for a drink and a meal that was created by the chef’s intentions with a lot of experience in a 5 star hotel but the price can be reached without. Worry

FaceBook : A Must Cafe And U
Opening of A Must Café And U, Steak House and Beer Bar on Nimmanhaemindha Soi 9. Opens daily from 3pm onwards.