How to drink beer : ดื่มเบียร์ยังไงให้อร่อย

How to drink beer : ดื่มเบียร์ยังไงให้อร่อย

คอเบียร์ระดับเทพคงเคยเจอปัญหาเบียร์ไม่อร่อย แล้วความอร่อยของเบียร์คืออะไรก็ตามลิ้นแต่ละคน แน่นอนว่ามันต่างกันตามความชอบ แต่วันนี้เรามีข้อสังเกตสำหรับนักดื่มมืออาชีพที่ต้องรู้

Beer drinker I have not met the beer. The taste of beer. What is each tongue? Of course, it varies by preference. But today we have noticed for professional drinkers to know.

  1. เบียร์ขวดหรือกระป๋อง ถึงแม้ว่าจะผ่านการฆ่าเชื้อแล้ว ก็ไม่ควรเก็บไว้นานนักเพราะเบียร์จะเสียกลิ่นและรส ปัญหานี้หลายคนเคยเจอมาแล้ว เช่นเบียร์เปรี้ยว รสชาติจืดลงจากที่ควรจะเป็น แน่นอนว่าเบียร์มีช่วงเวลาที่ดีที่สุดของมัน อย่างเช่น STONE ENJOY BY 04.20.16 IPA
    ออกมาสร้างความฮือฮามาก คือระบุวันไว้ที่ข้างกระป๋องว่าควรดื่มก่อน 04.20.16 แปลว่าเราจะได้รับรสของเบียร์ที่สดใหม่ และดีที่สุดในช่วงเวลานั้น
    Beer, bottles or cans, even if they are sterilized. It should not be kept long because the beer will smell and taste. This problem many people have come across. Like sour beer The taste is tasteless. Of course, beer has its best moments. STONE ENJOY BY 04.20.16 IPACome out to create a lot of buzz. It is stated on the can side that it should drink before 04.20.16 means that we will get the taste of fresh beer. And the best at that time.

    ภากจาก stonebrewing.com

2. ดูหลังกระป๋องดีๆนะจ๊ว่าเบียร์ผลิตเมื่อไหร่ ซึ่งเบียร์ที่ดีควรรีบดื่มก่อนภายในเวลา 3-4 เดือนหลังจากวันที่ผลิตจากโรงงาน

Look behind the cans. Or beer bottle When is beer produced? Good beer should be drunk first 3-4 months after the date of manufacture.

3. อุณหภูมิในการเก็บที่ดีคือระหว่าง 4.5-21 องศาเซลเซียส แต่เราไม่มีทางรู้เลยอันนี้ว่าร้านและห้างเก็บเบียร์ดีขนาดไหน ซึ่งนี่เป็นเหตุผลที่กินเบียร์สดจะได้รสชาติที่สดชื่นกว่า

The temperature of the beer is good between 4.5-21 degrees Celsius, but we have no way of knowing that. How good is the store and the brewery? This is why it is a refreshing drink.

4. เก็บให้ห่างแสงแดดเพราะจะทำให้เบียร์เสื่อมคุณภาพ เพื่อให้ได้รสชาติเบียร์แท้ๆ ซึ่งในส่วนนี้เราระวังได้เอง แต่ถ้าซื้อเบียร์จากห้างก็ไม่อาจทราบได้อยู่ดีว่ากว่าจะถึงมือเราผ่านอะไรมาบ้าง

Keep away from sunlight because it will deteriorate beer. To get a taste of beer. In this section, we are careful. If you buy beer from the mall, it may not know what it is that we have to pass.

5. ไม่ควรใส่น้ำแข็ง อันนี้โคตรสำคัญ แล้วจะทำยังไง … ให้ใส่ในแก้วที่พอดีแล้วกินให้หมดก่อนที่เบียร์จะหายเย็น เบียร์ที่มีกลิ่นหอม ควรกินใส่แก้วปากกว้าทรงทิวลิป เวลาดื่มจะได้กลิ่นของเบียร์ด้วย ยิ่งอร่อย

Do not put ice This is very important. What to do … put in a glass and then eat it before the beer will disappear. Beer with aroma Should eat a cup of tulip. Drink time will be the smell of beer with more delicious.

ของฝากนักดื่ม
เบียร์ที่แอลกอฮอล์ต่ำ เหมาะกับอาหารเบาๆ เช่น สลัด ปลา ซาซิมิ เป็นต้น
เบียร์ที่แอลกอฮอล์สูง เหมาะกับอาหารหนัก หรือรสจัด เช่น สเต็ก ข้าวปั้น เบอร์เกอร์ นาโทส เป็นต้น

For drinker 😉
Beer that low alcohol Suitable for light meals such as salsimi, salad.
High Alcohol Beer Suitable for heavy or tasty foods such as rice steak, burger.