Behind the scenes: Wedding Dawan & Magnar

Wedding photography หนึ่งในสิ่งที่ช่างภาพหลายคนมองข้าม และมองว่าเพียงแค่มาเก็บภาพเผื่อไว้ ก่อนจะถึงเวลางานจริง แน่นอนว่าผมไม่ได้คิดแบบนั้น นี่คือช่วงเวลาที่มีค่าที่สุดที่เราจะได้รู้จักกับตัวแบบ เป็นช่วงเวลาที่เจ้าบ่าวและเจ้าสาว จะเครียดกับทุกสิ่งจะเป็นไปตามคาดหรือไม่  กังวลว่า ทุกอย่างจะเรียบร้อย แขกจะชอบไหม เพื่อนจะมาถึงหรือยัง ของจะครบไหม ตื่นเต้นกับสายตาที่จะมองมา แต่แน่นอนว่าคุณจะช่วยให้แบบของคุณผ่อนคลายลงไปได้ ด้วยการตรวจตราดูความเรียบร้อยแทนเจ้าบ่าว เจ้าสาวเพื่อให้ทั้งคู่ผ่อนคลายที่สุด
Wedding photography

One of the things that many photographers overlook. And think that just come to keep the picture in case Before the real time Of course, I didn’t think so. This is the most precious time that we will get to know the model. Is the time when the groom and the bride Will be stressed about everything as expected or not worried about everything will be OK. Will the guests like it? Will the friends arrive or will the goods be complete? Excited with the eyes to look at. But of course you can help your style relax By inspecting the order of the groom Bride to allow both to relax as much as possible

Wedding photography

แววตาที่เขามองเธอช่างน่าจดจำ The eyes that the groom looked at the bride were memorable.

ความตื่นเต้นของเจ้าบ่าวที่จะได้เจอเพื่อนที่เดินทางจากนอร์เวย์กว่า 30คน The excitement of the groom to meet more than 30 friends traveling from Norway.

Wedding photography

แน่นอนว่าอีกคนที่คุณต้องร่วมงานด้วยคือ Make up Artist เขาใช้เวลาทุกนาทีสร้างงานศิลปะ บนใบหน้า เติมเต็มความงามให้ออกมาอย่างเป็นธรรมชาติและดูดีที่สุด นี่คืออีกส่วนที่จะผ่อนคลายหากแบบของคุณเลือก Make up artist ที่มีความเป็นมืออาชีพ อย่างที่คุณดาหวันได้บอกว่า “เราต้องเลือกช่สงแต่งหน้าที่จริตเดียวกับเรา” ผมว่านี่เป็นคำพูดสั้นๆที่ครอบคลุมทุกอย่างแล้ว

Of course, the other person you have to work with is Make Up Artist. He spends every minute creating facial art, filling out the natural beauty and looking the best. Here is another place to relax if your model. Choose Make up artist that is professional. As Khun DaWan said “We have to choose the makeup range that is the same as us.” I think this is a short statement that covers

เมื่อแบบของคุณมีความผ่อนคลายแน่นอนว่าเรา สามารถพูดคุยและ ถามไถ่จนเล่นกันได้บ้าง และช่วงเวลาที่น่ารักก็เกิดขึ้น เมื่อเจ้าบ่าวใส่เสื้อกั๊กมาเต้น ในขณะที่เจ้าสาวยังแต่งหน้า แน่นอนว่าเขาเปี่ยมไปด้วยพลัง และเป็นผู้ชายที่สร้างรอยยิ้มได้เสมอ

When your style is relaxed, of course, we Can talk and Asking until playing some And the lovely moment happens When the groom wore a vest to dance While the bride is still makeup Of course, he is full of energy. And is a man who can always create a smile

Wedding photography

Wedding photography

Magnar

ช่วงเวลาที่ทั้งสองแต่งตัวให้กันค่อนข้างมีความเป็นส่วนตัวมาก และช่วงเวลาเหล่านั้นเกิดขึ้นเร็วมากๆ ด้วยสายตาของช่างภาพคุณต้องคาดเดาเหตุการณ์ที่จะเกิดขึ้นเสมอ และแน่นอนคุณสามารถเก็บช่วงเวลาที่แสนพิเศษนั้นได้ อย่างการแต่งตัวที่ได้ได้เซ็ต การแบ่งปันช่วงเวลาอย่างการถ่ายภาพให้กัน คุณไม่มีทางได้ความเป็นธรรมชาติหากยังเซ็ตภาพที่จะถ่าย

The moments when the two dressed up were quite private. And those moments occur very quickly With the eyes of the photographer You must always guess what will happen. And of course you can keep those special moments Like dressing that is not set Sharing moments like taking pictures together You will never get natural results if you still set the shot.

เมื่อทุกอย่างเตรียมพร้อมไว้ได้ ได้เวลาที่คุณจะได้บันทักช่วงเวลาที่น่าจดจำของผู้คนที่ต่างมายินดี และภาพของบ่าวสาวกันแล้ว

Dawan & Magnar

When everything can be prepared It’s time for you to record the memorable moments of the many people who were happy. And pictures of the newlyweds Dawan & Magnar

ขอบคุณที่ให้ ผมบันทึกช่วงเวลที่น่าจะจำนี้ และเป็นส่วนหนึ่งในวันที่สำคัญนี้ครับ
Thank you for letting me take a Photography these memorable moments. And be a part of this important day