บนเส้นทางของความเข้าใจ : Weding Mod & Chris

มันช่างเป็นช่วงเวลาที่แสนพิเศษเหลือเกินที่ผมได้มาอยู่ตรงนี้ได้บันทึกทุกเรื่องราวและอารมณ์ที่เกิดขึ้น​ แน่นอนว่าภาพเหล่านี้ไม่ได้ถูกเซ็ตขึ้นแต่เกิดจากความตั้งใจในการจับจังหวะ​ แล้ววางแผนไว้อย่างดี

การแต่งงานเป็นความฝันของผู้หญิงทุกคน​ และช่วงเวลาที่แสนพิเศษเหล่านั้นเกิดขึ้นจากคนที่ไม่ใช่แค่คนสองคนแต่เป็นทั้งครอบครัวเพื่อนที่ดีและคนรักที่ดีที่ช่วยประคองกันมา

ภาพขาวดำสะท้อนถึงความเรียบง่าย มุ่งความสนใจไปที่ตัวแบบ การแต่งงานในวันนี้ทำให้ผมได้รู้ว่าการมีคนรักที่ดีอยู่แล้วเป็นเรื่องที่วิเศษมากแต่การมีเพื่อนที่ดีและครอบครัวที่คอยสนับสนุนและเข้าใจก็วิเศษไม่แพ้กัน

ขอบคุณพี่มดและคริตที่ให้ผมได้อยู่ในช่วงเวลาที่แสนพิเศษนี้

It was such a great time for me to be here. Record all the stories and emotions that occur. Of course, these images are not set up, but are due to the intention of catching the beat. Well planned

Marriage is the dream of every woman. And those special moments come from people who are not just two people. But as a family, good friends. And good lovers who take care of each other for a long time.

Black and white images reflect simplicity. Focus on the model. Today’s marriage makes me learn that. Having a good lover is a wonderful thing. But having good friends and supportive families. And I understand it is wonderful.

Thanks to the Mod and Chris that gave me this special time.